› Djelatnici › Gdje smo › Kontakti › Pravo na pristup informacijama › Javna nabava › Arhiva novosti › Galerija slika

Novosti Fakulteta

14.12.2017

Izvješće - javno priznanje grada Varaždina - Bojan Đurin


Medalja grada Varaždina-dobitnik Bojan Đurin-.pdf

14.12.2017

Izvještaj o sudjelovanju djelatnika Geotehničkog fakulteta na 3. međunarodnoj znanstvenoj konferenciji ''GCOET'', Bangkok, Tajland, 2017.


Izvjestaj-Bangkok-Tajland-konferencija-Bojan Đurin.pdf

11.12.2017

Izvješće o provedenoj terenskoj nastavi

U sklopu kolegija diplomskog studija, smjer Geoinženjerstvo okoliša, 4.12.2017. organiziran je posjet gradilištu nove poslovne zgrade tvrtke Mobilisis d.o.o. iz Varaždina. Gradilište se nalazi u poslovnoj zoni Jalkovec u Varaždinu. Posjet je bio namijenjen studentima kolegija Mehanika tla 2 i Temeljenje.

Izvješće o terenskoj nastavi_Temeljenje_Mehanika tla 2_4.12.2017..pdf

Novosti sveučilišta

13.12.2017

NIKOUGLJIČNI RAZVOJ: Paralelni razvoj zelene energije, zapošljavanja i zaštite okoliša

U organizaciji Geotehničkog fakulteta i varaždinskog Zavoda za znanstveni rad Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti, 29.11. se na našem Fakultetu održao znanstveni skup s međunarodnim sudjelovanjem "Niskougljični razvoj: paralelni razvoj zelene energije, zapošljavanja i zaštite okoliša".

Link na sve prezentacije sa Skupa je ovdje: Link

Sam skup je odlično popraćen u medijima: "Niskougljični razvoj: Paralelni razvoj zelene energije, zapošljavanja i zaštite okoliša", a evo i još malo o tome i na aktualno.hr, Varaždincu te u eVaraždinu i u Varaždinskim vijestima, te na VTV i HTVu.

05.12.2017

GODIŠNJA NAGRADA DRUŠTVA SVEUČILIŠNIH NASTAVNIKA I DRUGIH ZNANSTVENIKA U ZAGREBU

Godišnja nagrada Društva mladim znanstvenicima i umjetnicima:
OGLAS-natjecaj_drustvo.pdf

28.11.2017

STEM stipendije

Obavještavaju se studenti da je objavljena rang-lista studenata koji su ostvarili pravo na STEM stipendiju.

Studenti putem svoje jedinstvene identifikacijske oznake mogu provjeriti svoje mjesto na rang-listi putem poveznice:

https://stemstipendije.mzo.hr

Studenti koji su ostvarili pravo na državnu stipendiju u STEM područjima znanosti primit će obavijest o ostvarivanju prava na državnu STEM stipendiju preko adrese elektroničke pošte evidentirane u sustavu AAI@EduHr.

Ukoliko student koji je ostvario pravo na državnu STEM stipendiju želi prihvatiti stipendiju, mora u roku od 5 dana od slanja obavijesti (do 5. prosinca 2017.g. do 12:00 h) označiti izjave koje prethode prihvaćanju Uvjeta stipendiranja te upisati svoj IBAN žiro-računa. Prihvaćanje Uvjeta stipendiranja smatra se činom sklapanja ugovora.

Ukoliko u navedenom roku student ne prihvati Uvjete stipendiranja, smatrat će se da ne prihvaća državnu stipendiju te će obavijest o ostvarivanju prava na državnu stipendiju dobiti sljedeći student na rang-listi ispod praga do ispunjenja kvote (3400 stipendija).

Ostale novosti

24.06.2014

Call for Papers 2014 - 25th Annual Conference

Poziv za sudjelovanje na godišnjoj konferenciji AUDEM mreže koja će se održati u Skoplju od 19. do 21. listopada nalazi se u privitku.
AUDEM Call for Papers Skopje 2014 Final Draft June 12.pdf

04.06.2014

Objava 2 Rezultata Natječaja Erasmus+ SMS studijski boravak za ak.godinu 2014./15.

Sveučilište u Zagrebu objavljuje DRUGE Rezultate Natječaja Erasmus+ SMS studijski boravak za ak. godinu 2014./15. Ažurirane rang liste objavljene su na web stranicama Sveučilišta: http://www.unizg.hr/nc/suradnja/medunarodna-razmjena/razmjena-studenata/obavijesti-za-studente/

29.05.2014

POZIV NA VOLONTIRANJE U INOZEMSTVU

AIESEC Varaždin pozivam sve studente na info sastanak o volonterskim praksama u inozemstvu koje će se održati na Geotehničkom fakultetu u četvrtak 5. lipnja u 12 sati u predavaoni 8.
Plakat.jpgPOZIV NA VOLONTIRANJE U INOZEMSTVU.doc