› Djelatnici › Gdje smo › Kontakti › Pravo na pristup informacijama › Javna nabava › Arhiva novosti › Galerija slika

19.04.2018

INTERNI NATJEČAJ

Na prijedlog Odbora za znanost i Odluke Fakultetskog vijeća, Geotehnički fakultet raspisuje "Interni natječaj za dodjelu potpore znanstvenim i umjetničkim istraživanjima".

Interni natječaj za dodjelu potpore znan.i um.istr.-19.04..pdf

16.04.2018

Izmjena poziva na dostavu ponude za provedbu postupka jednostavne nabave za robu

Triaksijalni uređaj za ispitivanje mehaničkih i hidrauličkih parametara otpada-nadogradnja postojećeg hidrauličkog edometra
Javna nabava-izmjena poziva na dostavu ponude.pdf

16.04.2018

U petak 20.4. dođite na Dan otvorenih vrata Geotehničkog fakulteta

Do 2025. godine će nestati polovica današnjih zanimanja. Velik broj novih zanimanja koja će do onda nastati otvara se u području zaštite okoliša i četvrte industrijske revolucije, koja uključuje inovacije, interdisciplinarnost i upotrebu novih tehnologija. Obrazovanje za zanimanje budućnosti je tema Dana otvorenih vrata Geotehničkog fakulteta u petak 20. travnja 2018. te se pozivaju svi zainteresirani na mnoštvo pripremljenih događaja, predavanja i pokaznih vježbi. Vrata su za sve zainteresirane otvorena u vremenu od 9:00 do 16:00 sati.

Kakva je potreba za zelenim poslovima i o iskustvima iz prakse na Okruglom stolu govore Dubravko Ponoš, direktor Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, europarlamentarac Davor Škrlec, zamjenik gradonačelnika Varaždina Zlatan Avar, Jasmina Novak iz Solvis d.o.o. Varaždin, Maja Pokrovac iz udruženja Obnovljivi izvori energije, Damir Kirić iz Gumiimpex-a, GRP d.o.o. Varaždin, gđa Tanja Herr iz Fibran d.o.o. (Slovenija) i Davor Skroza iz Čistoće d.o.o. Varaždin.

Prilikom Dana otvorenih vrata održat će se niz pokaznih vježbi u laboratorijima, vanjska izložba terenske opreme, a možete sjesti u školske klupe zajedno s našim studentima i slušati predavanja.

Moći će se razgledati izložba umjetnina poznatog varaždinskog poduzetnika g. Miroslava Prikratkog, čija su umjetnička djela napravljena od metalnog otpada, ali i posjetiti štand socijalne zadruge Humana Nova.

Dolazak na fakultet je moguć individualno i u grupama. Dolazak u grupnim posjetima moguće je prijaviti na e-mail imelnjak@gfv.hr.

Radujemo se Vašem dolasku!
plakat_dan otvorenih vrata gfv 2018.pdfbrosura dan otvorenih vrata gfv 2018..pdf

13.04.2018

Volonterski poziv - CISOK

Centar za informiranje i savjetovanje o karijeri Varaždin, u sklopu svojih usluga, nudi i mogućnost nezaposlenim osobama da im se pomogne u savladavanju osnova snalaženja na računalu, kako bi mogli što samostalnije pretraživati poslove i pisati i slati prijave. Tu smo aktivnost do sada uvijek odrađivali uz angažman i pomoć naših vrijednih volontera. S obzirom da u ovom trenutku nemamo na raspolaganju niti jednog od njih, a kandidata za navedenu aktivnost imamo, objavljujemo poziv studentima koji bi se željeli okušati u volonterskoj aktivnosti ovog tipa.
Volonterski poziv.docx

13.04.2018

NOVI Statut Geotehničkog fakulteta


Statut Geotehničkog fakulteta.pdfSenat SuZg-suglasnost na Statut GFV.pdf

11.04.2018

ERASMUS+ REZULTATI natječaja za STUDENTE - studijski boravak za ak. godinu 2018./19.

Objavljeni rezultati natječaja Erasmus+ studijski boravak za ak. god. 2018./2019. dostupni su na poveznici:
http://www.unizg.hr/nc/vijest/article/erasmus-rezultati-natjecaja-za-studente-studijski-boravak-za-ak-godinu-201819/