› Djelatnici › Gdje smo › Kontakti › Pravo na pristup informacijama › Javna nabava › Arhiva novosti › Galerija slika

22.01.2020

OBAVIJEST o razgovoru s kandidatima za radna mjesta

Obavijest o razgovoru s kandidatima za radna mjesta: (1) stručni suradnik u sustavu znanosti i visokog obrazovanja/administrator na projektu i (2) asistent iz znanstvenog područja: tehničke znanosti, 2.16. interdisciplinarne tehničke znanosti, za rad na projektu "Otpad & Sunce u službi fotokatalitičke razgradnje Mikroonečišćivala u vodama (OS-Mi)", sufinanciranom iz Europskog fonda za regionalni razvoj u okviru poziva "Ulaganje u znanost i inovacije - prvi poziv", referentni broj: KK.01.1.1.04, MIS kod: KK.01.1.1.04.0006.

Razgovori će se održati u ponedjeljak 27. siječnja na Geotehničkom fakultetu. O točnom terminu i lokaciji razgovora, kandidati će biti obaviješteni telefonski.

Prilikom razgovora s kandidatima prijavljenim na radno mjesto pod (1), obavit će se testiranje vezano uz poznavanje problematike provedbe projekata prema tematskim cjelinama navedenim u natječaju.

Vrjednovanje kandidata prijavljenih na radno mjesto pod (2) bit će temeljem traženih stavaka navedenih u natječaju (NN 125/2019, 20.12.2019.) te provjeri znanja od strane Povjerenstva za izbor.
Nedolazak na razgovor smatrat će se odustajanjem od natječaja.

17.01.2020

Geotehnički fakultet Sveučilišta u Zagrebu raspisuje NATJEČAJ

Za izbor jednog nastavnika (m/ž) u znanstveno-nastavno zvanje i radno mjesto izvanredni profesor iz znanstvenog područja: Tehničke znanosti, polje: Rudarstvo, nafta i geološko inženjerstvo, grana: Rudarstvo, na neodređeno vrijeme s punim radnim vremenom u Zavodu za geotehniku (napredovanje).
Poveznica na popis dokaza za ostvarivanje prava prednosti pri zapošljavanju
https://branitelji.gov.hr/

Natječaj_izvanredni prof._01_2020.pdf

14.01.2020

TRIBINA - akademik MIRKO ORLIĆ

Pozivamo Vas na još jedno predavanje u sklopu naših tribina. Ovaj put gostuje akademik Mirko Orlić s Prirodoslovno - matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Geofizički odsjek, koji će održati predavanje "Promjene klime i vremenskih ekstrema".

Predavanje će se održati u utorak, 21.1. u terminu od 12 do 14h u Velikoj predavaoni Geotehničkog fakulteta.
Varazdin_MOrlic_2020.pdf

14.01.2020

NASTUPNO PREDAVANJE

Nastupno predavanje dr. sc. Koste Urumovića pod naslovom "Identifikacija hidrogeoloških parametara poroznoga medija za potrebe izrade modela toka podzemnih voda" održat će se u ponedjeljak, 20. siječnja 2020. u 9:00 sati u predavaonici 3/I. kat na Geotehničkom fakultetu u Varaždinu.
Nastupno predavanje dr.sc. Kosta Urumović.pdf

13.01.2020

Centar za strane jezike Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu

provodi grupna testiranja stranog jezika u svrhu izdavanja potvrda potrebnih za prijavu na natječaje za Erasmus+ razine B2 i C1 prema ZEROJ-u.
Flyer E+ 2020.pdf

20.12.2019

Geotehnički fakultet Sveučilišta u Zagrebu raspisuje NATJEČAJ


Za izbor jednog zaposlenika (m/ž) u suradničko zvanje i radno mjesto I. vrste asistent za rad na projektu, te za izbor jednog zaposlenika (m/ž) na radnom mjestu 1. vrste - stručni suradnik u sustavu znanosti i visokog obrazovanja / administrator na projektu
Otpad & Sunce u službi fotokatalitičke razgradnje Mikroonečišćivala u vodama (OS-Mi).

Poveznica na popis dokaza za ostvarivanje prava prednosti pri zapošljavanju
https://branitelji.gov.hr/
Natjecaj za asistenta na projektu.pdfNatjecaj administrator na projektu.pdf