› Djelatnici › Gdje smo › Kontakti › Pravo na pristup informacijama › Javna nabava › Arhiva novosti › Galerija slika

23.04.2018

GFV - DAN OTVORENIH VRATA

Obrazovanje za zanimanje budućnosti bila je tema Dana otvorenih vrata Geotehničkog fakulteta gdje se pred punim auditorijem razvila živa rasprava.
"Nedostaje nam stručnjaka i znanja u području inženjerstva okoliša, ne samo za Hrvatsku nego i za potporu zelenom razvoju cijele regije i te potrebe će rasti u godinama koje dolaze", spomenuo je Dubravko Ponoš, direktor Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost na Okruglom stolu na temu zelenih radnih mjesta. "Grad Varaždin će nastaviti sve više podupirati poduzetnike koje krenu putem zelene ekonomije i važno je postaviti taj razvoj na interdisciplinarnim temeljima, gdje se javlja potreba za novim znanjima" naveo je Zlatan Avar, dogradonačelnik Varaždina.
"Hrvatska se kao manje razvijena članica Europske unije oslanja na fondove za razvoj infrastrukture, ali postoji veliki neiskorišteni potencijal za ulaganje u znanje kroz Europski socijalni fond putem kojeg se nezaposleni građani mogu prekvalificirati za potrebe tržišta koje bi trebalo stvoriti novo EU zakonodavstvo", rekao je naš predstavnik u Europskom parlamentu Davor Škrlec.
Fotogaleriju s Dana otvorenih vrata Geotehničkog fakulteta pogledajte na:
DAN OTVORENIH VRATA - fotogalerija

...još zanimljivosti s DOV GFV pročitajte ovdje:
PRIOPCENJE S DOV GFV-1.docx

22.04.2018

OBAVIJEST O PREDAVANJU

Erich BAUER, Dipl.-Ing. Dr.techn., habil., ao.Univ.-Prof., Institute of Applied Mechanics, Graz University of technology, Austria, održat će 23.04.2018. godine, s početkom u 13:00 sati, u Velikoj predavoni Geotehničkog fakulteta, predavanje pod naslovom "A Concept for Modelling of Coarse-grained and Weathered Granular Materials"

Zivotopis_Erich_Bauer.pdfSazetak predavanja.pdf

20.04.2018

GFV - DAN OTVORENIH VRATA

Kako je izgledao Dan otvorenih vrata GFV-a pogledajte na stranici Regionalnog tjednika:
DAN OTVORENIH VRATA

20.04.2018

Natječaj za akademsku mobilnost za 2018. godinu (drugi krug)

Sveučilište u Zagrebu objavilo je Natječaj za akademsku mobilnost za 2018. godinu (drugi krug). Sve informacije o natječaju i potrebni obrasci dostupni su na sljedećoj poveznici:
http://www.unizg.hr/nc/vijest/article/natjecaj-za-akademsku-mobilnost-u-2018-godini-drugi-krug/
Rok za on-line prijavu kandidata je 23. travanj 2018., a ispisanu on-line prijavu zajedno sa svom pripadajućom dokumentacijom potrebno je dostaviti na urudžbiranje do zaključno 25. travnja 2018. (srijeda).

Kriteriji za rangiranje kandidata prijavljenih na Natječaj za akademsku mobilnost u 2018. godini.pdf

19.04.2018

INTERNI NATJEČAJ

Na prijedlog Odbora za znanost i Odluke Fakultetskog vijeća, Geotehnički fakultet raspisuje "Interni natječaj za dodjelu potpore znanstvenim i umjetničkim istraživanjima".

Interni natječaj za dodjelu potpore znan.i um.istr.-19.04..pdf

16.04.2018

Izmjena poziva na dostavu ponude za provedbu postupka jednostavne nabave za robu

Triaksijalni uređaj za ispitivanje mehaničkih i hidrauličkih parametara otpada-nadogradnja postojećeg hidrauličkog edometra
Javna nabava-izmjena poziva na dostavu ponude.pdf