› Djelatnici › Gdje smo › Kontakti › Pravo na pristup informacijama › Javna nabava › Arhiva novosti › Galerija slika

23.03.2017

POPIS KANDIDATURA ZA STUDENTSKI ZBOR GEOTEHNIČKOG FAKULTETA

Sukladno članku 6. stavku 7. Pravilnika o izborima za studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu i studentske zborove sastavnica Sveučilišta u Zagrebu kandidati čije su kandidature odbačene imaju pravo prigovora Povjerenstvu za prigovore do kraja sljedećeg radnog dana od dana objave odbačenih kandidatura. Povjerenstvo za prigovore će o žalbi odlučiti najkasnije prvog sljedećeg radnog dana od dana podnošenja prigovora i svoju odluku istog dana objaviti u sjedištu Sveučilišta, odnosno sastavnice i na web stranici Sveučilišta odnosno sastavnice.


Popis prihvaćenih kandidatura_2017.pdfPopis odbačenih kandidatura_2017.pdf

22.03.2017

Obavijest o početku rada savjetovališta za studente i mlade

Društvo psihologa Varaždin započelo je s radom Savjetovališta za studente Psiheraj u svojim prostorijama u Graberju 33, Varaždin. U Savjetovalištu DPV rade psiholozi, klinički psiholozi i psihoterapeuti, a namijenjeno je pružanju psihološke podrške u razvoju mladih u zadovoljne i odgovorne osobe, rješavanju različitih poteškoća s kojima se susreću: u učenju, organizaciji vremena , partnerskim vezama, donošenju odluka, adaptaciji u novoj sredini, snalaženju u stresnim situacijama, emocijama i njihovom kontrolom, nedostatkom socijalnih vještina.
U Savjetovalištu studenti mogu naučiti kako se nositi sa anksioznošću, strahom od neuspjeha, niskim samopoštovanjem, depresijom, reakcijama u stresnim situacijama.
Informacije o Savjetovalištu dostupne su i na stranicama

www.dpv.hr

Savjetovalište je namijenjeno svim studentima i mladima, a mogu nam se obratiti na mail tajnistvo.dpv@gmail.com ili na mob. 091 12 14 102.

plakat.jpg

22.03.2017

CISOK - Mogućnosti studiranja i zapošljavanja u frankofonim zemljama

Predavanje na temu "Mogućnosti studiranja i zapošljavanja u frankofonim zemljama" održati će se u četvrtak, 23.03.2017. u 17.00 sati, sudjelovanje je naravno besplatno, a zbog (ipak) ograničenog broja mjesta preporučena je najava sudjelovanja.


mjesec frankofonije-cisok.pdf

17.03.2017

"VODA ZA SVE" - Osijek 2017.

Izvješće i slike sa sudjelovanja djelatnika i studenata Geotehničkog fakulteta na međunarodnoj znanstvenoj konferenciji "Voda za sve", održanoj u Osijeku 9. i 10. ožujka 2017.


Izvjestaj-Osijek-Voda za sve-2017-.pdf

14.03.2017

Izbori za Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu i studentske zborove sastavnica Sveučilišta u Zagrebu

Rektor prof. dr. sc. Damir Boras donio je Odluku o raspisivanju izbora za Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu i studentske zborove sastavnica Sveučilišta u Zagrebu, Odluku o imenovanju povjerenstva za provođenje studentskih izbora te Odluku o imenovanju povjerenstva za prigovore za provođenje studentskih izbora.


Uputa o pravima i dužnostima promatrača.pdfPopis birača 2017..pdfIzborno povjerenstvo-studentski izbori.PDFPovjerenstvo za prigovore-studentski izbori.PDFOdluka o raspisivanju izbora za Studentski zbor.pdfOdluka o imenovanju Izbornog povjerenstva za provođenje studentskih izbora_2017.pdfOdluka o imenovanju Povjerenstva za prigovore SuZ za provođenje studentskih izbora_2017.pdfStud._izbori_2017_-_obrazac_za_kandidature.docPravilnik-o-izborima-za-studentski-zbor.pdf

10.03.2017

Natječaj za dodjelu stipendija - privremene rang liste

Privremene rang liste objavljene su na mrežnim stranicama Sveučilišta
http://www.unizg.hr/studiji-i-studiranje/upisi-stipendije-priznavanja/stipendije

Kandidati koji nisu ostvarili pravo na stipendiju mogu u roku tri dana, zaključno s 12. ožujka 2017. do 16 sati podnijeti Povjerenstvu za dodjelu stipendija Sveučilišta u Zagrebu pisani prigovor elektroničkim putem na adresu: stipendije@unizg.hr. Prigovore mogu podnositi isključivo kandidati osobno.

Ukoliko je student/ica ostvario/la pravo na neku drugu stipendiju i
želi odustati od prava na stipendiju Sveučilišta u Zagrebu, molimo ga/ju da o tome obavijesti pisanom izjavom na mail stipendije@unizg.hr.
Napominjemo da uz stipendiju Sveučilišta u Zagrebu nije moguće primati nijednu drugu stipendiju.