Go to the main Content

<< Back to the home page

Smotr@ 2021

Author of Announcements: Nikola Kranjčić, 13.10.2021. in category: Svi studiji - novosti

Dragi maturantice, maturanti i svi zainteresirani,

Smotra Sveučilišta u Zagrebu trajat će od 25. do 27. studenoga i ove će se godine, zbog epidemiološke situacije, održavati u digitalnom obliku pod motom Klikni s faksom!

Otvaranje i zatvaranje Smotre te predstavljanje pojedinih područja odvijat će se putem live streama, a prijenos događanja uživo moći ćete pratiti kada bude dostupno na službenoj stranici.

Unutar postojeće stranice Smotre Sveučilišta u Zagrebu bit će otvorena nova podstranica Smotr@, koja će, dok traje Smotra, a i kasnije, služiti kao središnje mjesto za informiranje o svemu što vas zanima o našim sastavnicama - fakultetima i akademijama Sveučilišta u Zagrebu.

Na podstranici Smotr@ postavljene su poveznice na virtualne štandove svih naših fakulteta i akademija na kojima ćete se moći informirati, zabaviti, sudjelovati na online događanjima, pogledati promotivne spotove kao i preuzeti razne materijale (brošure, plakate i drugo) u digitalnom obliku.

Kao i svake godine, i na virtualnoj Smotri bit će dodijeljene nagrade i priznanja za najbolji digitalni nastup odnosno promociju sastavnice u digitalnom okruženju.

Klikni s faksom na ovogodišnjem događanju Smotr@ Sveučilišta u Zagrebu!