Idi na glavni sadržaj

<< Povratak na početnu stranicu

Okrugli stol na temu „Potresi u Sjevernoj Hrvatskoj“

Autor objave: Karlo Leskovar, 06.04.2024. u kategoriji: Događaji

Geotehnički fakultet u sklopu istraživačkog projekta Hrvatske zaklade za znanost „Amplifikacija seizmičkoga gibanja tla uzrokovana topografskim efektima u Sjevernoj Hrvatskoj - SIGMATOPCRO“ organizira Okrugli stol na temu „Potresi u Sjevernoj Hrvatskoj“, a koji će se održati 16. travnja 2024. godine na Geotehničkom fakultetu s početkom u 10 sati. Očekivano trajanje okruglog stola je tri sata, a moderirat će ga voditelj projekta doc.dr.sc. Davor Stanko.

Cilj Okruglog stola je stručnim predavanjima te konstruktivnom panel diskusijom doprinijeti društvenoj i javnoj svijesti o potresima. Predavanja će održati stručnjaci iz područja seizmologije, doc.dr.sc. Davor Stanko s Geotehničkog fakulteta, prof.dr.sc. Snježana Markušić s Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Zagrebu, mr.sc. Ines Ivančić i Tomislav Fiket, dipl.ing., rukovoditelji Seizmološke Službe Republike Hrvatske te predstavnici Ravnateljstva Civilne zaštite, Nedeljko Kučej, mag.crim. i Nika Markoč, mag.ing.admin.chris.

Okrugli stol namijenjen je predstavnicima jedinica lokalne samouprave, obrazovnim ustanovama, žurnim službama, predstavnicima lokalnih i županijskih odjela za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša, te zainteresiranoj javnosti.

Molimo Vas da sudjelovanje na Okrugli stol „Potresi u Sjevernoj Hrvatskoj“ potvrdite prijavom u online obrazac: OBRAZAC

PROGRAM