Idi na glavni sadržaj

<< Povratak na početnu stranicu

Akademski život

Kategorija: Život na fakultetu

Na fakultetu studira približno 250 studenata na tri razine sveučilišnog studija. Studiranje na GFV, osim redovitog pohađanje nastave i polaganja ispita, uključuje i obaveznu terensku nastavu i stručnu praksu.

Osim toga, nudimo studentima i mnoge prilike za uključivanje u raznovrsne izvannastavne aktivnosti i događanja na Fakultetu. Pronađi ono što te veseli i uključi se što više možeš!

Naš Studentski zbor uvijek stoji na raspolaganju za sva pitanja o studiranju na GFV, brine o studentskom standardu, aktivnostima studenata te o drugim pitanjima koja su od interesa studenata.

Studentski dom u Varaždinu otvoren je 2005. godine, a tijekom 2017. godine izgrađeni su i otvoreni novi smještajni kapaciteti u novoj zgradi Studentskog doma. Studenti ostvaruju pravo na smještaj prijavom na Natječaj za smještaj i subvencije koji se svake godine objavljuje u lipnju, a raspisuje ga Studentski centar Varaždin. Objavljuje se na službenim stranicama. Čak oko 90% naših studenata ostvari pravo na smještaj u domu!

Zapamti - vrijeme studiranja je vrijeme istraživanja!