Idi na glavni sadržaj

<< Povratak na početnu stranicu

SSMH - Novi ciklus edukacije u Zagrebu, Osijeku i Splitu - Mladi za dostojanstvo i ljudska prava

Autor objave: Ivana Presečki, 20.04.2021. u kategoriji: Svi studiji - novosti

Obavještavamo kako su otvorene prijave za novi ciklus edukacije Mladi za dostojanstvo i ljudska prava koju organizira Svjetski savez mladih Hrvatska (u daljnjemu tekstu: SSMH).
SSMH podružnica je međunarodne organizacije mladih Svjetski savez mladih koja u svijetu okuplja preko milijun članova, a u Hrvatskoj broji više od 200 članova koji djeluju u Zagrebu, Osijeku i Splitu .

Mladi za dostojanstvo i ljudska prava edukacija je namijenjena mladima od 18 do 30 godina koja se već dugi niz godina održava u Zagrebu, Osijeku i Splitu, a od 2020. godine provodi se i u online obliku.

Pohađanje ove edukacije je početni korak pridruživanju Svjetskome savezu mladih, a za sudjelovanje se potrebno prijaviti preko službenog obrasca na poveznici.

Prijave traju do nedjelje 2. svibnja 2021. godine.

Nakon prijave zainteresirani će dobiti povratnu informaciju o detaljima u vezi s edukacijom. Ključni će čimbenik za sve zainteresirane biti njihova motivacija i slaganje s Poveljom Svjetskog saveza mladih.

Edukacija je besplatna i održava se na hrvatskome jeziku.

Za sva dodatna pitanja možete nam se obratiti putem društvenih mreža na Facebook stranici: World Youth Alliance Hrvatska i na Instagram profilu @wyacroatia ili e-poštom: croatia@wya.net.