Idi na glavni sadržaj

<< Povratak na početnu stranicu

Nastava u ljetnom semestru - i dalje online

Autor objave: Ivana Presečki, 01.03.2021. u kategoriji: Svi studiji - novosti

Nastavlja se povoljna epidemiološka situacija uzrokovana bolešću COVID-19 te smo u skladu s tim, pristupili i organizaciji nastave u ljetnom semestru.

No, budući da se na nacionalnoj razini ne razmišlja o većem ili potpunom popuštanju mjera, to nismo mogli ni mi napraviti. Zbog toga je i dalje preporuka da se nastava izvodi udaljenim putem, ali isto tako smo omogućili i kontaktnu nastavu na Fakultetu, ali uz uvjet da je unaprijed planirana i dogovorena s prodekanicom za nastavu

Cjelokupna nastava na sveučilišnom preddiplomskom, diplomskom i poslijediplomskom studiju Inženjerstva okoliša izvodit će se kao klasična nastava udaljenim putem, korištenjem nekog od sustava za udaljeni pristup (ZOOM, Microsoft Teams i sl.).

Iznimke su laboratorijske i praktičnih vježbe te sva kontaktna nastava koja je rasporedom održavanja nastave unaprijed predviđena kao nastava u zgradi Fakulteta.

Terenska nastava može se izvoditi uz pridržavanje nužnih epidemioloških mjera – držanje fizičke distance, obavezno nošenje zaštitne maske za lice te redovita dezinfekcija.

Ako se tijekom ljetnog semestra ipak dogodi i veće ili potpuno popuštanje epidemioloških mjera, dodatno ćemo ublažiti mjere propisane ovom Odlukom.

Više detalja pročitajte u Odluci u prilogu ove obavijesti.


Vezani dokumenti:

2021-02-23 GFV COVID-19 ljetni semestar.pdf