Idi na glavni sadržaj

<< Povratak na početnu stranicu

Tribina "Umjetna inteligencija i gospodarenje otpadom"

Autor objave: Ivana Presečki, 06.06.2023. u kategoriji: Događaji

U srijedu, 7.6., ugostit ćemo dr. sc. Robertinu Zdjelar iz tvrtke Komunalac d.o.o. Koprivnica sa predavanjem na temu "Umjetna inteligencija i gospodarenje otpadom".

Predavanje će se održati u novoj multimedijskoj predavaonici (stara referada) s početkom u 13h.

Ukoliko niste u mogućnosti uživo biti na predavanju, možete se priključiti putem Google Meet.

Dr. sc. Robertina Zdjelar, doktorirala na Fakultetu organizacije i informatike, gdje radi kao vanjski suradnik na predmetu Odgovornost, inkluzija i održivost u informatici. U poslovnom okruženju dvadeset godina radila je u Koprivničko- križevačkoj županiji. 2016. godine s mjesta pročelnice Upravnog odjela za financije, proračun i javnu nabavu prelazi u Gradsko komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. Koprivnica gdje sada radi kao direktorica Sektora financija, računovodstva, kontrolinga i EU projekata.

Područje znanstvenog i stručnog interesa je interdisciplinarni pristup razvoju odgovornosti, inkluzije i održivosti poslovanja. Uspješno je vodila pripremu i provedbu EU projekata iz područja gospodarenja otpadom, a u suradnji s privatnim sektorom djeluje kao član projektnog tima u pripremi brojnih EU projekta usmjerenih digitalnoj transformaciji društva.


Pridružite nam se!