Idi na glavni sadržaj

<< Povratak na početnu stranicu

PTIM 2021 Portugal

Autor objave: Nikola Kranjčić, 08.11.2021. u kategoriji: Aktualno

Doktorandi Marija Tomaš, Paula Benjak i Benjamin Radetić sudjelovali su na PTIM 2021 konferenciji - 4th International Caparica Conference on Pollutant Toxic Ions and Molecules 2021 (https://www.ptim2021.com/) koja se održala od 31.10.2021. do 4.11.2021. u Caparici, Portugal. Doktorandi su sudjelovali na konferenciji u Portugalu u sklopu projekta „Reciklirana guma & solarna fotokataliza: ekološka inovacija za pasivnu zaštitu zraka i zdravlja“, KK.01.1.1.07.0058.

Za konferenciju doktorandi su izradili poster i pripremili prezentacije. Sekciju Shotgun i Poster Shotgun predstavljalo je ukupno 22 izlagača, od čega su predstavljene teme s Geotehničkog fakulteta bile: Photocatalytic oxidation of NOx on TiO2 supported on glass fiber mesh under artificial solar irradiation (Marija Tomaš), Multiphysics modelling of ammonia photocatalytic oxidation on a semi-pilot scale (Benjamin Radetić) i Environmental impact of titanium dioxide immobilization on a rubber pad made with secondary raw materials (Paula Benjak)
Također, osvojena je nagrada za najbolju Shotgun prezentaciju na temu: Photocatalytic oxidation of NOx on TiO2 supported on glass fiber mesh under artificial solar irradiation i nagrada za najbolji Shotgun poster na temu: Multiphysics modelling of ammonia photocatalytic oxidation on a semi-pilot scale


Dodatne slike:

nagrada1.jpg
nagrada2.jpg