Idi na glavni sadržaj

<< Povratak na početnu stranicu

OBAVIJEST o razgovoru s kandidatima za radna mjesta

Autor objave: Darko Šprem, 22.01.2020. u kategoriji: Natječaji

Obavijest o razgovoru s kandidatima za radna mjesta: (1) stručni suradnik u sustavu znanosti i visokog obrazovanja/administrator na projektu i (2) asistent iz znanstvenog područja: tehničke znanosti, 2.16. interdisciplinarne tehničke znanosti, za rad na projektu "Otpad & Sunce u službi fotokatalitičke razgradnje Mikroonečišćivala u vodama (OS-Mi)", sufinanciranom iz Europskog fonda za regionalni razvoj u okviru poziva "Ulaganje u znanost i inovacije - prvi poziv", referentni broj: KK.01.1.1.04, MIS kod: KK.01.1.1.04.0006.

Razgovori će se održati u ponedjeljak 27. siječnja na Geotehničkom fakultetu. O točnom terminu i lokaciji razgovora, kandidati će biti obaviješteni telefonski.

Prilikom razgovora s kandidatima prijavljenim na radno mjesto pod (1), obavit će se testiranje vezano uz poznavanje problematike provedbe projekata prema tematskim cjelinama navedenim u natječaju.

Vrjednovanje kandidata prijavljenih na radno mjesto pod (2) bit će temeljem traženih stavaka navedenih u natječaju (NN 125/2019, 20.12.2019.) te provjeri znanja od strane Povjerenstva za izbor.
Nedolazak na razgovor smatrat će se odustajanjem od natječaja.