Idi na glavni sadržaj

<< Povratak na početnu stranicu

Prva online radionica za usavršavanje kompetencija nastavnoga osoblja

Autor objave: Ivana Presečki, 29.10.2020. u kategoriji: Svi studiji - novosti

U tijeku je provedba ESF projekta UP.03.1.1.04.0059: "Stjecanje ključnih praktičnih vještina u području inženjerstva okoliša", čiji je cilj stjecanje ključnih znanja i kompetencija studenata tijekom studija kroz razvoj stručne prakse u području inženjerstva okoliša.

U PETAK, 30.10.2020. u vremenu od 9 do 12 sati održat će se 1. online radionica u sklopu projekta, vezana za usavršavanje kompetencija nastavnoga osoblja na visokim učilištima.

Link za uključivanje u radionicu: http://bit.ly/teams30102020
- sudionici se mogu prijaviti na radionicu putem navedenog linka već 15 min prije početka radionice (od 8:45).

CILJ RADIONICE:
Nastava na daljinu, na koju smo se početkom godine morali vrlo brzo priviknuti uslijede epidemije uzrokovane virusom COVID-19,
ubrzala je naše svladavanje novih alata za komunikaciju i poučavanje studenata.
Kroz prvu radionicu za nastavnike odlučili smo se fokusirati na pedagoške aspekte primjene alata za izvođenje komunikacije/nastave na daljinu
te pojedinih funkcionalnosti tih alata, jer je to nešto za što nastavnici nisu imali dovoljno vremena prilikom brze prilagodbe promijenjenim uvjetima rada.

SUDJELOVANJE NA RADIONICI JE BESPLATNO
TEHNIČKI PREDUVJETI: Potrebno je imati računalo s preglednikom, povezano na Internet, a za uključivanje u diskusiju poželjno je imati mikrofon i kameru.

Vidimo se!