Idi na glavni sadržaj

<< Povratak na početnu stranicu

Smotra Sveučilišta u Zagrebu 19.-21.11.2020.

Autor objave: Ivana Presečki, 17.11.2020. u kategoriji: Svi studiji - novosti

Dragi maturanti, dragi sadašnji i budući studenti Sveučilišta u Zagrebu, od četvrtka 19.11. do subote 21.11. održava se virtualna Smotra Sveučilišta u Zagrebu.

Smotr@ Sveučilišta u Zagrebu ove se godine zbog epidemioloških mjera održava u virtualnom okruženju pod motom Klikni s faksom!

Smotra Sveučilišta u Zagrebu organizira se za učenike završnih razreda srednjih škola, studente i ostale zainteresirane s ciljem pravodobnog obavješćivanja o studijskim programima, dostignućima u pojedinim područjima, opremljenosti pojedinih fakulteta, nastavnim planovima, preddiplomskim, diplomskim i poslijediplomskim studijima, kreativnim mjestima za zapošljavanje u pojedinim strukama, uvjetima smještaja tijekom studija, studentskom životu i o još mnogo drugih detalja.

Otvorenje Smotre u četvrtak 19. studenoga u 11.15 možete pratiti na YouTube linku: https://youtu.be/gS57lj17sxY.
Budućim studentima tada će se online obratiti rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damir Boras i ministar znanosti i obrazovanja prof. dr. sc. Radovan Fuchs.
Virtualno otvaranje Smotre bit će popraćeno glazbenim programom studenata Muzičke akademije Sveučilišta u Zagrebu.
Na istom linku emitirat će se i predstavljanja Geotehničkoga fakulteta u sve dane održavanja virtualne Smotre uz potporu Televizije student.

Što smo ove godine za Vas pripremili na Geotehničkome fakultetu pogledajte na našoj stranici {{smotr-sveucilista-2020-studij-inzenjerstva-okolisa}}, ali i na našoj Facebook stranica :)

Vidimo se!