Idi na glavni sadržaj

<< Povratak na početnu stranicu

Partnerstvo na pet projekata u sklopu Poziva UP.04.2.1.10 „Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za popularizaciju STEM-a“

Autor objave: Ivana Presečki, 30.07.2020. u kategoriji: Aktualno

Dana 29. srpnja objavljena je Obavijest o obustavi Poziva UP.04.2.1.10 „Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za popularizaciju STEM-a“ do 15. rujna 2020. do 10:00 sati.

Poziv se obustavlja s obzirom da su zahtijevani iznosi bespovratnih sredstava dosegli 120% ukupno raspoloživog iznosa Poziva.
To je u skladu s pretpostavkom da će se ukupno dostupna sredstva (96 mil. kn + 20%) vrlo vjerojatno potrošiti unutar jednoga dana te je shodno tome kod prijave trebalo imati i "najbrži prst".

Geotehnički fakultet je u ovom pozivu za sada participirao kao partner na ukupno 5 projekata. Nadamo se da će svi projektni prijedlozi na kojima smo partneri uspješno proći sve faze evaluacije.

Oni koji su imali namjeru uključiti Fakultet u neki od projektnih prijedloga vezanih za STEM područje, a na kraju to nisu učinili, Poziv će prema najavama ponovno biti otvoren 15. rujna 2020. te je ovo nova prilika za uključiti Geotehnički fakultet u još neki EU projekt.