Idi na glavni sadržaj

<< Povratak na početnu stranicu

Početak pristupnog procesa za studentsku udrugu eSTUDENT koja djeluje u Zagrebu i Varaždinu!

Autor objave: Iva Majer, 04.10.2022. u kategoriji: Događaji

eSTUDENT jednom godišnje svim studenticama i studentima nudi priliku da se volonterski uključe u rad najveće studentske udruge u Hrvatskoj kroz svoj pristupni proces. Vrata udruge za sve zainteresirane otvorene su od petka 23. rujna do ponedjeljka 10. listopada 2022. godine! Zainteresirani se mogu pridružiti Udruzi u Zagrebu, ali i Varaždinu! Svi zainteresirani pristupnom procesu mogu pristupiti putem poveznice.

Udruga broji 8 skupina i čak 19 timova! Pristupni proces svakog tima čine dva dijela, to su zadaci koje je potrebno riješiti kako bi se moglo pristupiti drugom dijelu, odnosno intervjuu.

Drago mi je, eSTUDENT! panel je na kojem će se predstavljati rad Udruge, dati detaljniji uvid u rad svih skupina i timova. Još bitnije - podijelit ćemo sa svima koji dođu djelić atmosfere koji će buduće članove dočekati u avanturi zvanoj eSTUDENT godina! Ondje će za pitanja na raspolaganju biti novi voditelje timova kao i predsjedništvo Udruge. Prvo upoznavanje s eSTUDENTom dogodit će se u četvrtak 6. listopada 2022. godine u IQ baru (Ul. Lavoslava Ružičke 66).


Vezani dokumenti:

Postani dio eSTUDENTa u novoj akademskoj godini!.docx