Go to the main Content

<< Back to the home page

Natječaj za upis u I. godinu PRIJEDIPLOMSKOG STUDIJA INŽENJERSTVO OKOLIŠA u ak. god. 2024./2025.

Author of Announcements: Iva Majer, 10.05.2024. in category: Aktualno

Sveučilište u Zagrebu raspisalo je Natječaj za upis studenata u I. god. sveučilišnih prijediplomskih i diplomskih studija u ak. god. 2024./2025.

Tekst Natječaja za upis studenata u I. godinu sveučilišnog prijediplomskog studija INŽENJERSTVO OKOLIŠA u ak. god. 2024./2025. nalazi se na stranici 36 i 37.

Tablica upisnih mjesta za upis u 1. godinu PRIJEDIPLOMSKIH I INTEGRIRANIH STUDIJA u ak. god. 2024./2025.*

Zašto studirati Inženjerstvo okoliša na Geotehničkom fakultetu?

Vjerojatno naziv Fakulteta ne možete odmah povezati s Inženjerstvom okoliša, no zato ste tu. Saznajte što je to Inženjerstvo okoliša! :)

Dodatne informacije potraži na sljedećem linku: Studiraj inženjerstvo okoliša

Prijediplomski sveučilišni studij Inženjerstvo okoliša traje tri godine, tijekom kojih se stječu znanja iz temeljnih prirodnih, tehničkih i informatičkih znanosti kao preduvjet za razumijevanje osnovnih principa inženjerstva okoliša, koji uključuju znanja iz zaštite tla, zraka, voda, gospodarenja otpadom, obnovljivih izvora energije i još puno toga.

S obzirom da se Europska unija snažno opredijelila za zeleni plan te se obvezala da će do 2050. postati klimatski neutralna, u narednih deset godina je osigurano preko 500 milijardi eura izravno iz proračuna EU kako bi se kreirala zelena rješenja, smanjio utjecaj čovjeka na okoliš i otvorila nova, zelena radna mjesta.

Inženjerstvo okoliša zato postaje struka budućnosti, a upravo ti ovaj fakultet daje kompetencije i otvara vrata za zelene poslove.

Uvjete upisa saznaj na Enrolment in the first study year-how?.

Kako je studirati kod nas - možeš vidjeti na Matura 2024.

Što o nama drugi kažu, provjeri na The Faculty in the media.