Go to the main Content

<< Back to the home page

Postani naš student!

Author of Announcements: Nikola Kranjčić, 02.05.2022. in category: Svi studiji - novosti

Preddiplomski sveučilišni studij Inženjerstva okoliša traje tri godine, tijekom kojih se stječu znanja iz temeljnih prirodnih, tehničkih i informatičkih znanosti kao preduvjet za razumijevanje osnovnih principa inženjerstva okoliša, koji uključuju znanja iz zaštite tla, zraka, voda, gospodarenja otpadom, obnovljivih izvora energije i još puno toga.

S obzirom da se Europska unija snažno opredijelila za zeleni plan te se obvezala da će do 2050. postati klimatski neutralna, u narednih deset godina je osigurano preko 500 milijardi eura izravno iz proračuna EU kako bi se kreirala zelena rješenja, smanjio utjecaj čovjeka na okoliš i otvorila nova, zelena radna mjesta.

Inženjerstvo okoliša zato postaje struka budućnosti, a upravo ti na našem Fakultetu dajemo kompetencije i otvaramo vrata za zelene poslove.

Završetkom našeg studija Inženjerstva okoliša stječeš akademski naziv magistar inženjer inženjerstva okoliša (mag.ing.amb.) > u europskoj klasifikaciji zanimanja (ESCO): Environmental Engineer.

Uvjete upisa saznaj na Enrolment in the first study year-how?.

Kako je studirati kod nas - možeš vidjeti na Matura 2023.

Što o nama drugi kažu, provjeri na The Faculty in the media.

Sretno na državnoj maturi i vidimo se najesen!