Go to the main Content

<< Back to the home page

3. znanstvena doktorske konferencije "Research in Environmental Engineering"

Author of Announcements: Karlo Leskovar, 28.09.2023. in category: Aktualno

Radujemo se vas obavijestiti da će se 3. doktorska konferencija održati u petak, 29. rujna 2023. godine, te će biti organizirana od strane Geotehničkog fakulteta s velikom podrškom UNESCO Groundwater Youth Network (GWYN). Ova konferencija predstavlja iznimnu priliku za doktorande, istraživače i stručnjake iz cijelog svijeta da podijele svoja istraživanja, iskustva i spoznaje iz područja geotehnike i srodnih disciplina.

Konferencija će biti međunarodnog karaktera i održat će se hibridno. Glavni komunikacijski jezik na konferenciji bit će engleski, kako bi se omogućila razmjena ideja i iskustava među svim sudionicima..

Fizički dio konferencije će se održati u multimedijskoj učionici na Geotehničkom fakultetu. Istovremeno, konferencija će biti dostupna i online putem Microsoft Teams aplikacije. Link za pristup konferenciji dostupan je u službenom programu.

Ova konferencija je prilika za razmjenu znanja, umrežavanje s kolegama iz cijelog svijeta i promicanje interdisciplinarnog pristupa u istraživanju okolišnih tema.

Svi ste dobrodošli uključiti se na konferenciju bilo uživo ili online i na taj način podržati naše doktorande i goste.

PROGRAM